Libra-Balance

Touch of Matrix en verbinding met je Ware Ik

 

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, wij noemen dat je Ware Ik. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een Leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw
(laten we zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke  talent te ontdekken en daarnaar te leven. Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan. 

Touch of Matrix is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door  de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.
Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking  ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen, maat dat alles mogelijk is. Want stel je eens voor dat wat wij wonderen noemen inderdaad een deel van een wetenschap is die we, vooralsnog, niet kunnen bewijzen!

error: Content is protected !!