Libra-Balance

Touch of Matrix Beuningen

Touch of Matrix is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de behandeling doeltreffend, eenvoudig en direct werkt. Vaak spreekt Touch of Matrix andere eigenschappen en functies van het lichaam aan dan traditionele behandelmethodes doen waardoor het complementair werkt met de reguliere gezondheidszorg. Natuurlijk kan Touch of Matrix ook perfect als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.  

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de Touch of Matrix methode?

Touch of Matrix is voor genezing, verwerking en ook voor ontspanning. Het brengt u  op verschillende vlakken in beweging. Uw lichaam zal zelf aangeven aan welke beweging het behoefte heeft, Touch of Matrix zorgt dat het lichaam de juiste weg kiest om problemen te verhelpen en blokkades op te heffen. Kernwoorden voor deze behandeling zijn; overtuigen, vertrouwen, acceptatie, onafhankelijkheid, verandering en bewustzijn.

De bewegingen die het lichaam tijdens een behandeling maakt, vertellen veel over de klachten en blokkades die hierachter zitten. Tijdens een behandeling wordt hier direct op ingespeeld door het lichaam de weg te wijzen naar verandering en genezing. Misschien komt dit abstract over. Daarom maken wij graag de vergelijking tussen het menselijk lichaam en een computer.

Klik hier voor de uitleg van mens naar computer.

error: Content is protected !!