Libra-Balance

Reacties

Op deze pagina kunt u een reactie plaatsen naar aanleiding van een behandeling door mij als Magnetiseur of Touch of Matrix therapie. Deze zal indien gewenst anoniem geplaats worden.
Tevens kunt u ook uw vraag via deze pagina aan mij stellen of via de pagina Contact & Locatie.

  Geplaatste reacties

  4 comments on “Reacties

  Janet

  Hallo mijn naam is Janet ik had ontzettend veel last van opvliegers I.v.m de overgang….na een paar sessie’s met Peter gehad te hebben kan Ik weer zonder opvliegers slapen…alleen als ik veel alcohol drink Dan wil Ik er nog wel eens last van hebben…

  Peter bedankt

  Janet

  Mijn kleinzoon van 10 heeft ADD met ADHD mijn andere kleinzoon van 5 heeft ODD bijde zijn 1 keer gezien door Peter…..de oudste is een stuk rustiger en de jongste is nu bijna het braafste mannetje van de klas…bedank.

  Vincent van Gemen

  Hallo, ik ben Vincent van Gemen. Een van mijn hobbies is darten. Dat doe ik al van kinds af aan en is een belangrijke uitlaatklep. Toen ik geconfronteerd werd met darteritus was dit een enorme domper. Darts speel ik vrij fanatiek en als je je pijlen niet los kan laten is voor mij de lol er snel vanaf.
  Via via hoorde ik van Peter Janssen en dat hij darters kan helpen van darteritus af te komen. Ik twijfelde geen moment en heb meteen contact opgenomen. Peter is twee keer bij mij thuis geweest voor een sessie. Na de tweede sessie en een vakantie heb ik de darts weer opgepakt en kon weer darten. Nu gaat het heerlijk soepel en heb een groot zelfvertrouwen gekregen. Bedankt! Echt een aanrader!

  Hetty

  Bij deze wil Ik Peter bedanken voor het bevrijden van mijn pijn…had nammelijk last van hielspoor en na een paar keer met Peter gesproken te hebben ….was het weg…zo..in eens…dat was voor mijn zo nuchter als ik ben…zo’n vreemde gewaarwording dat ik zelfs ander mensen naar hem heb gestuurd…met ook prima resultaten. Super bedankt

  Comments are closed for this post !!
  error: Content is protected !!