Libra-Balance

Nieuwe tijdskinderen en volwassenen ? Teveel open staan en slecht aarden.


Nieuwetijdskinderen, deze term wordt al snel gegeven aan kinderen die gevoelig zijn voor indrukken van buitenaf die zij oppikken en daardoor allerlei klachten ontwikkelen van buikpijn, hoofdpijn, druk zijn enz. (Zie voor uitgebreide informatie de website van nieuwetijdskinderen.nl ) Echter veel van deze klachten ontstaan doordat deze kinderen zogezegd ” teveel open staan” en slecht aarden. Ik vind het te ver gaan om deze kinderen gelijk een Nieuwetijdskind te noemen. Daarbij is het nooit goed om aan een klacht gelijk een (ziekte)term te hangen, omdat deze term een verbinding met de klacht maakt en daardoor moeilijker te behandelen cq op te lossen. Tevens zal zodra men iets voelt gedacht worden aan de term die eraan gegeven is en is dus wederom de verbinding gemaakt en zal de klacht langer aanwezig blijven .

Deze klachten zijn doorgaans zeer goed te behandelen met Touch of Matrix, omdat met Touch of Matrix zeer goed de verbindingen weggehaald kunnen worden en de daarbij behorende informatie.

Bovengenoemde informatie kan ook van toepassing zijn op volwassenen die dezelfde klachten ondervinden en niet in de gaten hebben dat deze ook teveel open staan of slecht aarden.

Teveel open staan en slecht aarden zie je ook vaak bij mensen die door wat voor een oorzaak ook (ik zal de termen niet benoemen) laag in hun energie zitten waardoor deze klachten ontstaan.

Recente reacties

error: Content is protected !!