Over mij

Peter Janssen

Mijn naam is Peter Janssen 53 jaar oud en geboren te Beuningen bij Nijmegen en ik ben sinds januari 2017 Touch of Matrix therapeut . Naast het werk in mijn praktijk ben ik werkzaam in de uitvaartbrache. In 2012 heb ik de opleiding Touch of Matrix module 1 en 2 gevolgd. Eind 2012 heb ik daarna de basisopleiding afgerond met module 3.

Ik heb de opleiding gevolgd omdat ik toen zelf niet zo lekker in mijn vel zat en was van mening dat Touch of Matrix mij misschien wel datgene kon brengen wat ik nodig had om weer in balans te komen.

Tijdens de basisopleiding  ben ik erachter gekomen dat ik erg gevoelig ben, dus ook voor prikkels van buiten af en van klachten van mensen die in mijn omgeving kwamen. Zo bleek ik dus de pijntjes en ongemakken te voelen van anderen, waarvan ik altijd dacht dat deze van mijzelf waren. Nu heb ik geleerd hoe mij hiervoor af te schermen en de gevoeligheid te gebruiken bij mijn behandelingen. Ik voel soms letterlijk waar de klacht zich bevind.

Het zal duidelijk zijn dat deze vorm van alternatieve therapie geen vervanging is van de reguliere geneeskunde, maar een behandelvorm kan zijn die naast de reguliere geneeskunde plaats kan vinden. Uw huisarts en/of specialist blijft altijd uw eerste aanspreekpunt.

Naast therapeut  Touch of Matrix heb ik een parttime baan als uitvaartverzorger. Dit is de reden dat ik geen telefoonnummer op de site heb staan, zodat ik niet te vaak gestoord word als ik deze functie aan het uitoefenen ben.

Neem contact met mij op om een consult aan te vragen.

error: Content is protected !!